Gå til Rogalandteater.no

Viste Beach Club

Category:

Regissør: Claire De Wangen Dramaturg: Nina Godlibsen Lysdesigner: Thomas Bendiksen Medvirkende: Henrik Bjelland, Ingrid Leinum Stormoen, Erle Østrem, Aron Amadou Robberstad Vallestad, Helmine Mathilde Edvardsen, Sandra Martine Eskeland, Kjetil Bjørnsen Jekteberg, Runar Bjørnsen Jekteberg, Erlend Ravnanger, Thomas Dart, Andreas Løve, Niclas Piel, Tollef Jacobsen, Maria Aamodt, Vega Østin, Denis Rinder Foto og visuelt uttrykk: Morten Bendiksen

LES MER

About

En «feelbad»-forestilling!

Regissør Claire de Wangen og Ungdomsteatret utforsker tilværelsen etter undergangen på gamle Viste Strandhotell i «feel bad»-forestillingen Viste Beach Club.

Viste Strandhotell, et sted som hadde sin storhetstid på seksti- og syttitallet, i en tid da framtidsutsiktene ennå syntes ganske lyse. De store salene var fylt med disco-rytmer og dansende ungdommer. Nå har musikken for lengst forstummet…

På Viste Beach Club møter vi 13 rufsete ungdommer som er på et ufrivillig langt hotellopphold. Ungdommene befinner seg på en slags flukt, i en tilstand av limbo. Verden der ute har gått under. Det er tiden etterpå. Det er fortellingen om tiden etter slutten.

De er nå lukket inne på hotellet. Det som var, er ikke lenger. Vi vet ikke hvor lenge de har vært der, eller hvor lenge oppholdet vil vare. Mange spørsmål melder seg: Er dette et liv? Vil de ut? Kan de komme ut? Hvem skal bestemme? Og hvordan?

Det finnes forestillinger hvor man stadig legger merke til nye ting, eller som man kan gå og se flere ganger for å få med seg alt. Viste Beach Club er slik forestilling.

Når publikum ankommer Viste Strandhotell blir de delt inn i fem grupper, som går forskjellige ruter gjennom hotellet og opplever ulike scener. Scenene gir brokker, hint og fragmenter av historier, og man blir dratt inn i hotellets hemmeligheter og dystre atmosfære. Det blir nærmest som en guidet tur for publikum og forestillingen oppleves ulikt alt etter gruppe man er på og hvilken rute man tar.

Velkommen til Viste Beach Club – igjen og igjen og igjen og igjen!