Gå til Rogalandteater.no

Lørdagsgodt – Høsten

Category:

About

En stor pose Lørdagsgodt annenhver lørdag!

I høst fortsetter suksessen Lørdagsgodt, med spennende og morsomme teateropplevelser for de aller minste. Dermed kan barn i alderen tre til åtte år, foreldre og besteforeldre glede seg til nye, spennende teateropplevelser annenhver lørdag frem til jul.

Lørdagsgodt er teater for absolutt alle og like tilgjengelig som Netflix. Lørdagsgodt er et lavterskeltilbud for de aller minste, og en magisk stund hvor teater blir til i møte med barna.

Publikum får bli med på teatralske omvisninger hvor man vandrer rundt i gangene på teatret og får et innblikk i hemmelighetene bak scenen. Her vises det fram magiske rom og fortelles gode historier om teatret.

Det blir også forestillinger, og i høst får publikum blant annet bli bedre kjent med Romeo og Julie i Romeo + Julie = Sant. Vi har nemlig oversatt Shakespeares kjærlighetshistorie til barnsk og resultatet av dette ser dere på Lørdagsgodt.

I tillegg til «Romeo + Julie = Sant» skal barna få høre den kjente amerikanske historien om Dorothy Gale, som ender opp i det magiske fantasilandet Oz. Den eneste som kan hjelpe henne tilbake til bondegården i Kansaas er den store Trollmannen – Trollmannen fra Oz.

Vi gleder oss til å slippe små teaterdebutanter – og også mer erfarne publikummere inn, over en lav terskel, i Teaterhallen denne høsten.

Vi har så mye å by på og åpner godteposen lørdag 8. september!

Anbefales fra 3-8 år!